Wedstrijden

Lees hier alles over de wedstrijden van De Inktaap! De mooiste inzendingen en de winnaars van Knetterende Letteren 2017 kun je hier terugvinden en ook het beste juryrapport van 2017 is terug te lezen. 

Niet alleen Connie Palmen viel in de prijzen: ook de Inktapers verrasten ons massaal met hun creatieve Knetterende Letteren inzendingen en originele juryrapporten. Kiezen was een heuse klus, maar deze geluksvogels gingen uiteindelijk met de prijzen aan de haal.

Winnaars Knetterende Letteren: Pauline de Munck (Alles Mag, Sint-Ritacollege Kontich), de Factcheckers (Film, Heilig Hartcollege Halle), Mona Thijs (Recensie, VIIO Borgloon)

Winnaars Knetterende Letteren - Film

 

Winnaars Beste Juryrapport: Pontes Goese Lyceum Goes (3e plaats), Sint Pietersinstituut Turnhout (2e plaats), Goois Lyceum Bussum (1e plaats)

Het winnende juryrapport van het Goois Lyceum lees je hier

Jury Goois Lyceum uit Bussum, winnaars Beste Juryrapport 2017

Meld Je AanMeld Je Aan

Altijd op de hoogte blijven over De Inktaap? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief!

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer